Povratak na scenu:Tanja Savić ulazi na Farmu?!

Kada je pre par meseci, usled afere sa jednim prijateljem, koji je izneo neke stvari o njenom životu i braku u javnost, Tanja Savić sa porodicom odputovala u Australiju, svi su tvrdili da se nikada više neće vratiti i da je njena karijera završena. Međutim, stvari koje su usledile, desile su se baš onako kako se niko nije nadao.
Tanja SavicTanja se pre mesec dana vratila u Srbiju sa porodicom i radi punom parom. Pored nastupa, kojih ima dosta, ona priprema i novu pesmu, a dok ne izađe ista, Tanja je odlučila da  publiku počasti remiksom pesme “Ginisov rekord”, koju su radili autorski tandem Marko Đurašević Mahoni i Jovan Peurača. Tanja je sa ovom pesmom učestvovala na Grandovom festivalom I osvojila visoko četvrto mesto.
Pored svega toga, ovih dana su sve glasnije i priče da će Tanja biti jedna od učesnica „Farme“, pa će se nova pesma verovatno pojaviti dok pevačica bude u pomenutom rialiti programu, obzirom da njen tim saradnika misli da bi to mogao da bude pun pogodak. Dok se sve to nerealizuje, publika će moći da uživa u remiksu pesme „Ginisov rekord“, koju Vam predstavljamo!

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*