Poznata pevačica dovela liniju do perfekcije!

Pevačica Sanela Vujnović je odlučila da sve u svom životu menja iz korena, a za početak je krenula od fizičkog izgleda. Iako je uvek važila za jednu od najseksipilnijih pevačica na našoj estradi, ona je ipak bila nezadovoljna, pa je rešila da redukuje ishranu, počne da se hrani zdravo i vežba.

Sanela Vujnovic 1 (1)

Rezultat tome je deset kilograma u munusu, koliko je za sada skinula, kažemo za sada, jer kako nam je priznala, planira skinuti još dva-tri kilograma.

„Nisam bila zadovoljna svojim izgledom i zato sam se odlučila za redukciju kilaže. Mogu da kažem da sam sada, posle mesec dana srećna što sam uspela da skinem višak, mada planiram još. Najbitnije je da je čovek zadovoljan sobom, ja sada zaista to jesam i osećam se mnogo bolje ovako“, priznala nam je Sanela.

Kako smo saznali, pored izgleda, Sanela se planira ozbiljnije posvetiti i svojoj karijeri. U studiju trenutno snima novu pesmu, koju planira izdati u septembru, a oni koji su imali prilike da je čuju, kažu da će ova jesen biti u znaku Sanele Vujnović. Dok čekamo septembar, otkrivamo Vam kako pevačica sada izgleda, pa Vi uživajte u fotografijama koje su pred Vama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*