Poznata voditeljka Antonija Stupar Jurkin čeka drugo dete

Kada je pre tri godine rodila prvo dete ćerku Paolu, Antonija Stupar Jurkin objavila je za javnost kako čeka drugo dete te kako se oseća sjajno i nada se sinu. Nakon što je bila kod lečnika i saznala da je trudna, bila je izuzetno srećna – izjavila je kako je to bio prelep trenutak pa je sreću odlučila podeliti sa mužem, majkom i drugaricama.

antonija stupar jurkin

Antonija Stupar Jurkin gledaocima je poznata zbog šoua Ekstra Magazin (na RTL televiziji). Priznala je kako bi joj bilo teško sve stizati da nema veliku podršku svog muža Ivana Jurkina, službenika iz Hitne pomoći u Velikoj Gorici.

Na vest o drugoj trudnoći Antonija je priznala kako ju nisu planirali, ali da su sretni što će im se povećati porodica. Ćerka Paola sada ima dve godine i Antonija priznaje kako je to dobro dete s kojim se može razgovarati.

Antonija nema problema sa trudnoćom, ne oseća bolove, nema povećani apetit niti bilo kakve druge trudničke znakove. O težini Antonija ne razmišlja, jer je uverena kako će se ubrzo nakon što rodi rešiti viška kilograma.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*