Poznate dame nose venčanice na sajmu od 13.do15.02

Brojne poznate dame iz našeg javnog života i ovog 13. februara poneće venčanice na Reviji poznatih i time svečano otvoriti 14. Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će se održati u hotelu Hajat od 13. do 15. februara.

Dame u vencanicama

Neke od ovih dama uhvatili smo „na delu“, kako isprobavaju haljine koje će nositi. Pevačica Dajana Tripunović, glumica Jovana Stipić i voditeljka Marija Veljković zablistale su u belom, pa nisu krile oduševljenje haljinama koje su odabrale, iako su se sve tri već oprobale u ulozi mlade. S druge strane, pevačici Ani Bebić, ovo je bio prvi put da je odenula venčanicu.

Sjajan je osećaj nositi venčanicu! Osećam se kao princeza, rekla je Bebićka, koja za sada ipak ne planira da stane na ludi kamen sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompozitorom Filipom Miletićem.

Reviju poznatih svečano će otvoriti glumica Jelena Gavrilović, koja će nastupiti sa horom „Glasne žice“. 14. ZAKS Wedding Weekend biće otvoren za sve posetioce u hotelu Hajat od 13. do 15. februara, od 10 do 20 h.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*