Poznate dame u venčanicama!

Istaknute javne ličnosti iz sveta sporta, filma, pozorišta, muzike i ovog 14. februara nosiće venčanice i odela na Reviji poznatih, povodom 13. Small Tree Sajma venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji redakcija magazina Venčanje organizuje u hotelu Hajat od 14. do 16. februara.

Dame venčanice

Još nije poznato ko će se sve oprobati u ulozi manekena, ali smo neke od njih „uhvatili na delu“ – kako isprobavaju haljine koje će nositi. Tako je naša reprezentativka u streljaštvu, olimpijska šampionka Ivana Maksimović, nakratko, umesto metа, nišanila venčanice. Ivana, koja se trenutno priprema za Šampionat Evrope u Moskvi od 26. februara do 6. marta, pokazala je nežniju stranu sporta, blistajući u raskošnoj haljini sa krinolinom.

“Ovo je prvi put da sam probala venčanicu, i zaista je poseban osećaj nositi ovako raskošne haljine, tako da nestrpljivo iščekujem Reviju poznatih. Poput mnogih devojaka, i ja sam kao dete zamišljala kako se udajem u venčanici u stilu Pepeljuge, ali sad kad sam je obukla, nisam sigurna da bih mogla u njoj da izdržim celo veče.

Kako sam starija, više me privlače haljine jednostavnijeg kroja, poput čuvenog „sirena“ modela, a baš takvu je moja mama nosila na svom venčanju i izgledala predivno.Videćemo, kada dođe vreme za to… Možda mi se ukus ponovo promeni“ – poručila je Ivana, dodajući da se nada da će joj ova godina na profesionalnom planu biti jednako uspešna kao prošla.

U septembru je čeka i Prvenstvo sveta u Granadi, na kojem će biti poznati i prvi olimpijci za 2016. godinu. „Volela bih da u Granadi ostvarim svoj najboljim rezultat i da uzmem vizu, kako bih imala dve godine da se na miru spremam za Olimpijske igre u Riju.“

Za razilku od Ivane Maksimović, pevačici Neveni Božović nije bilo prvi put da nosi venčanicu. “Mada mi nije prvi put, srećna sam što ću na Reviji poznatih nositi venčanicu. Moram da priznam da nisam neko ko često nosi haljine i više volim opuštenije i ležernije kombinacije, ali scena to zahteva, tako da sam se već navikla i uvek mogu da nađem haljinu koja liči na mene.

Objasnila je Nevena, kojoj je posle učešća na Evroviziji sa koleginicama iz Prvog glasa, najveća želja da ove godine snimi svoj prvi album i održi prvi solistički koncert. „Prethodna godina je bila radna, naporna, ali i lepa. Posle Evrovizije, snimila sam pesmu sa Aleksandrom Kovač, a nisam zanemarila ni obaveze na Fakultetu muzičke umetnosti. Verujem da me pesme koje sam do sada uradila najbolje opisuju, i nastaviću u tom pop pravcu.“

Autor: Goran, Foto: Ivana Todorović

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*