Poznati muškarci obradovali dame u Stadionu!

Stadion Shopping centar organizovao je tradicionalnu proslavu Dana žena, a specijalni gosti bili su Halid Muslimović, Vanja Bulić, Bojan Marović, Milan Gromilić, Filip Ivanjac i Filip Mitrović, koji su brojnim damama uručili ruže u znak pažnje.
Iako je na proslavu Dana žena stigao pravo sa snimanja, popularni pevač i takmičar šoua TLZP Halid Muslimović nije skidao osmeh slica dok se fotografisao sa brojnim obožavateljkama, a ništa manje oduševljenje nije izazvao ni dolazak šarmantnog Vanje Bulića.
Bojan Marović je kao pravi džentlmen s uživanjem darivao pripadnice nežnijeg pola, a koreograf Milan Gromilić potrudio se da i svaka devojčica dobije crvenu ružu. Među poznatim muškarcima koji su podržali manifestaciju u Stadionu bili su i voditelj Pinka Filip Ivanjac i mladi pevač Filip Mitrović.
Tokom čitavog dana, dame su u Stadionu imale priliku da uživaju u besplatnim uslugama Dramatics frizera, manikira Miss Manicure, numerologa Vesne Virgo Kryolan make up-u, učenju dekupaž tehnike uz Snežanu Ignjatović, kao i degustaciji kolača i torti „Torta Ivanjica“, dok su mališani uživali u pravljenju čestitki za mame na Kolibri radionicama.
Predstavnici Komiteta za međunarodnu saradnju studenata medicine, IFMSA-Serbia delili su paketiće u znak pažnje i savete o očuvanju reproduktivnog zdravlja.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*