Poznati na facebook-u i twitter-u

Koliko ste puta videli lazne profile poznatih licnosti na facebook-u, twitter-u i drugim sajtovima za druzenje? Verujem svakodnevno. To malo privatnosti poznati bi zeleli da sacuvaju za sebe makar na facebooku, pa zato obicno kreiraju profile sa laznim ili nepotpunim imenima kako bi se sakrili od svojih mnogobrojnih fanova. Ali postoje i oni koji uzivaju u koriscenju ovih sajtova.
Tako je na primer, nas poznati teniser Janko Tipsarevic, posle objavljivanja teksta u jednom dnevnom listu gde se navodi da je navucen na twitter, preko noci dobio nekoliko hiljada fanova. Marko Miskovic i Jovana Nikolic su takodje koristili twitter, ali kako je mlada pevacica navela u jednom od svojih postova sve je to komplikovano i dosadno za nju,tako da se vratila na facebook, dok je njena koleginica Milica Majstorovic izjavila:“volela bih da znam kao se koristi twitter“.
A samo neki od poznatih twitter korisnika su: Ilija Bozoljac, Janko Tipsarevic, Marko Miskovic, Jovana Nikolic, Milica Majstorovic, Ikac iz Grupe VIP, dok facebook profile imaju: Jelena Karleusa, Ognjen Amidzic, Sava Radovic, Jelena Zezelj, Ivan Ivanovic Juice, Irina Radovic, Natasa Miljkovic kao i Vlado Georgiev koji sam uredjuje svoju fan stranu i dopisuje se sa svojim fanovima.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*