PR Team Jelene Karleuše, najava novih tužbi!

Jelena Karleuša je već neko vreme u medijskoj izolaciji, ali uprkos tome, pojedini mediji imaju njene izjave, intervjue. Njen PR Team danas je napisao saopštenje i kojem demantuje sve tekstove koji su se pojavili. Najavljuju nove tužbe, ali i nove projekte i nove pesme.

– Primorani smo da reagujemo zbog zloupotrebe imena Jelene Karleuše od strane štampanih medija u regionu. Jelena već duže vreme ne daje intervjue i izjave za medije, i ne pojavljuje se u javnosti. U skladu sa tim napominjemo da su svi intervjui koje je ona navodno dala-laž I izmišljotina. Molimo medije u Srbiji i ex YU republikama da poštuju njenu želju za povlačenjem, kao i da praktikuju novinarski kodeks koji nalaže objektivno i istinito pisanje.

 

– Takodje želimo da istaknemo da JK neće reagovati na stalne uvrede i provokacije koje svakodnevno trpi od znanih i neznanih, a za njenu odbranu angažovan je tim advokata. Vredno radi na novoj pesmi i video klipu koji će, nadamo se, biti ono što će opravdati očekivanja njenih mnogobrojnih fanova – saopštio je danas Divin Pr Team.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*