Prema njima Jelena Rozga ne krije simpatije!

Kažu da je ljude koji su dugo na estradi teško iznenaditi, kada je u pitanju njihov posao, jer iza sebe imaju mnogo iskustva i mnogo odrađenih nastupa, ali ipak nije nemoguće to da se desi. Najbolji primer za to je Jelena Rozga, koja je posle nastupa u Sloveniji, ostala zatečena svirkom momaka iz grupe Pirati.
„Jelena je bila oduševljena kada je čula svirku i obzirom da su Pirati svirali pre nje, odmah je pitala ko su oni. Kada smo joj objasnili da se radi o mladim momcima iz Zagreba, još više se začudila kako ih nije do sada upoznala i izrazila želju da sa njima ode na večeru posle nastupa. Obzirom da sam bio prisutan na toj večeri, Jelena je tek po upoznavanju momaka bila još više oduševljena i sigurno je da će oni sarađivati u budućnosti“ – rekao nam je momak iz Rozginog tima, koji je insistirao na anonimnosti.
Kako smo saznali, Jelena je izrazila želju za saradnju sa Piratima, a da li je u pitanju neki duet ili neke zajedničke svirke, sigurno je da ćemo uskoro saznati.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*