Premijera: Poslušajte novi singl Jece Krsmanović (Video)

Jeca Krsmanović obradovala je svoje fanove sa novom pesmom “Bilo mi je dobro“ koja je totalno drugačija od svega što je pevačica do sada snimala.

Jeca 2015 (2)

Mlada folkerka rešila je da poradi i na promeni imidža. Njoj su dosadile prozivke da izgleda tetkasto i da se oblači kao starija dama, pa je odlučila da pokaže svoje atribute. Sa novom pesmom Jeca je promovisala i novi imidž koji je dosta seksepilniji od onoga što smo do sada viđali od nje.

“Bile su mi smešni komentari da sam kao tetka, da su moje haljine za zrelije dame. Baš me zanima kako će me sada komentarisati. Prezadovoljna sam kako nova pesma zvuči, i to mi je najvažnije od svega“ – rekla je Jeca.

Ona nastavlja promociju pesme “Bilo mi je dobro“, a pred vama je video, pa sami ocenite kako Jeca sada izgleda, i kako zvuči u novom izdanju.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*