Preslusajte pesme Sase Matic!

Folk zvezda Saša Matić danas je objavio album „Zabranjena ljubav“ na kojem se nalaze dva visokobudžetna spota za naslovnu numeru i pesmu „Sto svirača“ i osam jednako kvalitetnih artworkova.
Album je pripreman skoro tri godine a na njemu se u svojstvu autora pojavljuju Mlađan Dinkić, Marina Tucaković, Damir Handanović, Dragan Brajović Braja, Peđa Medenica, Jelena Trifunović, „Blizanci“ i mnogi drugi.
„Svaki autor dao je poseban pečat albumu „Zabranjena ljubav“ koji će zasigurno zadovoljiti najrazličitije muzičke ukuse. U današnje vreme kada je i na globalnoj muzičkoj sceni prisutna fuzija različitih i ne samo modernih zvukova, teško je čak i definisati muzičke žanrove pa se ni ja ne bih usudio da ocenim kom pravcu pripada naš konačan proizvod. Jedva čekam da publika odredi svoje favorite među pesmama“ – zadovoljno konstatuje popularni pevač.
On na albumu publici poklanja i bonus numere: „More tuge“ koja je u stvari duetska pesma sa Severinom Vučković, zatim duetsku pesmu sa „Minsitarkama“ pod nazivom „Zver“ te veliki regionalni hit „Nađi novu ljubav.
Već od ove nedelje kreće promocija novog albuma po zemlji, regionu i dijaspori a zatim i veliki koncerti na kojima će uz „živo“ izvođenje pesama do izražaja doći rapsodija različitih ritmova i instumentalnih bravura koje karakterišu novi CD.
„Temeljni rad na albumu rezultirao je fantastičnim CD-om koji je vredelo čekati. Svoj sud će naravno dati publika pa s radošću iščekujem prve reakcije“ – ponosno zaključuje Saša Matić.
CD je od danas, petog oktobra u 10 sati, postavljen na pevačev zvanićni „YouTube“ kanal, a premijerno ga možete poslušati i klikom na sledeće linkove:
1.      Sasa Matic – Sto sviraca – (Official Video 2015)
2.      Sasa Matic – Ja samo slusam gospodara svog – (Official Artwork)
3.       Sasa Matic – Milo moje – (Official Artwork)
4.      Sasa Matic – Zabranjena Ljubav – (Official Video 2015)
5.       Sasa Matic – Meni treba – (Official Artwork)
6.       Sasa Matic – Kad tonem – (Official Artwork)
7.       Sasa Matic – Preci cu na stvar – (Official Artwork)
8.       Sasa Matic – Lagala je grade – (Official Artwork)
9.       Sasa Matic – Tuzna balada – (Official Artwork)
10.  Sasa Matic – Ispocetka – (Official Artwork)
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*