Prijateljski poklon: Brendon časti Macu silikonima!

Branislav Radonić odlučio je da svoju drugaricu Senadu Nurkić Macu počasti novim slikonima. Pevačica i trener postali su najbolji prijatelji tokom svih ovih meseci koje su proveli u rijalitiju Parovi. Brendon je taj koji je superiornjiji u njihovom odnosu, pa Maci često daje savete i govori joj kako da se ponaša i šta da radi.

Brendon i Maca

On je pre neko veče opipao njene silikone, a onda joj je obećao da će joj platiti ugradnju novih, čim napuste vilu Parova.

Brendon: „Maco, sadašnji silikoni ti se bukvalno raspadaju. Vidi kako su raspali? Tu mora da se radi korekcija. Hitno.“

Maca se zbunila, pa je onda počela da gleda svoje grudi, na trenutak je bila zunjena, možda i uplašena, ali Brendon ju je oraspložio.

„Sredićemo to kada budemo izašli napolje. Evo ja ti obećavam nove silikone na poklon od mene. Imam prijateljicu koja drži kliniku, i ona će to da ti uradi. To će ti biti poklon od mene“, rekao je Brendon, a Maca je zasijala od sreće.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*