Priznala:Zbog čega se ugojila Jana Todorović?

Jana Todorović ugojila se deset kilograma usled depresije koju je imala nakon gubitka oba roditelja. Folk zvezda nedavno je imala nastup u popularnoj kafani “Na vodi“ gde je pokazala pozamašan višak kilograma koji je dobila proteklih meseci.

Jana Todorovic

Iako zli jezici tvrde da se pevačica nagojila jer nema kontrolu kada je hrana u pitanju, po sredi su mnogo ozbiljnije stvari. Jana je u roku od godinu dana ostala bez oba roditelja, pa je velika količina stresa učinila svoje. Ona se ugojila više od deset kilograma, ali kaže da je to mnogo ne opterećuje i da će se potruditi da ih skine za promociju nove pesme koju planira na jesen.

„Preterala sam, evo, ima me svugde, na sve strane. Prosto kipim. Svaki ponedeljak krećem na dijetu i trening. Poslednjih godinu dana baš sam se opustila zbog privatnih problema. Sve je to loše uticalo na mene. Pokušaću da skinem desetak kilograma. Ja ne mogu više da izgledam kao kada sam imala dvadeset godina. Imam 42 godine i majka sam, ipak to nije opravdanje da imam sedameset i nešto kilograma“ – kaže folkerka

Autor: Goran, Foto: Kafana Na vodi

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*