Priznale:Zlatne devojke na Evropskom prvenstvu ludovale uz pesmu „Alkohol“!

Dobro je poznato da sportisti, što u krajnjem slučaju i ne kriju, obožavaju narodnu muziku. U današnje vreme bi se pre moglo reći modernu muziku, obzirom da većina pesama koje snimaju naši pevači ne pripada pravom narodnom ritmu, nego više pop muzici.
Maya Berovic (2)
Dokaz za ovo su i zlatne košarkašice iz Srbije, koje su u emisiji „Ami G Show“ uživale uz pesmu Maye Berović, a posebno su bile oduševljene pesmom „Alkohol“, koju je Maya prošle godine izvela na Pinkovom festivalu i koja je za kratko vreme postala veliki hit.
„Ja ne znam pevača koji ne bi bio ponosan na činjenicu da tako uspešne devojke vole njihovu pesmu. Košarkašice su u emisiji priznale da im je pesma „Alkohol“ bila kao himna pred Evropsko prvenstvo i da su je slušali milion puta pred utakmice. Naravno da je to velika čast jednom pevaču, a posebno ako se uzme  obzir da tu pesmu  na nastupima pevam po nekoliko puta i zaista je veliki hit“ – rekla nam je Maya.
Zlatne devojke su na kraju emisije specijalno tražile od Maye da im tu pesmu odpeva, pa su joj se u jednom trenutku pridružile na bini i zaigrale sa njom.
Autro: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*