Producentska kuća Lady Gage sinoć oborila video spot benda Pajtosi!

Danima se polemisalo o tome šta se zapravo desilo na snimanju spota novog benda Pajtosi, u kom je učešće uzela i popularna zvezda Granda, Jelena Kostov, a u kome se u nekoliko kadrova pojavljuje i svetska zvezda Lady Gaga. A večeras smo i dobili odgovor. Kadrovi koji su poslati na autorizaciju kući „GE Projects and the Collective Shift“ još nisu odobreni, kažu nam iz PR tima ovog benda.

Pajtosi-Jelena Kostov 2

Bend je večeras objavio svoj prvi spot iz razloga što se u ponedeljak sa tom pesmom pojavljuju na Sunčanim Skalama i imali su u planu da se pred nastup na Skalama objavi i spot. Misleći da će dobijanje autorizacije biti formalnost, jer je Gaga pristala i snimila nekoliko kadrova, večeras u 19 sati objavili su spot ali im je Američka kuća posle samo 2 minuta spot oborila sa sajta YouTube.

Na njihovom Facebook profilu još juče je najavljeno da će spot za njihovu takmičarsku numeru večeras imati svoju premijeru, ali nažalost, izgleda da su omanuli u proceni.

Spot je kako saznajemo vraćen u montažu i trenutno se radi na izbacivanju kadrova sa Lady Gagom, do evenentualnog dobijanja autorizacije a promocija je pomerena za sutra uveče.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*