Profesor u pohodu na estradu!

Posle pesme „Baraba“, koja je pokupila sve simpatije publike, pevač Radojica će se publici za nekoliko dana predstaviti sa novom pesmom, pod nazivom „Popij me na ex“.
„Nova pesma je potpuno drugačija od prethodne i verujem da će se mnogi iznenaditi kada je čuju.Saradnja sa Markom Gluhakovićem se nastavlja, a muziku je ovaj put radio Mejdi Sulejmani.Ovih dana bih trebao da predstavim i pesmu i novi spot za istu, pa će mnogi verujem biti iznenadjeni“ – rekao nam ne Radojica.
Kako smo saznali, pored pesme i spot će biti veliko iznenadjenje, jer je Radojica ovaj put saradjivao sa momcima iz video produkcije „Xvisual“ iz Beograda i spot je u potpuno umetničkom fazonu, pa se samim tim i on razlikuje od spota za Radojicinu prvu pesmu.
Sa fotografijama Vam otkrivamo jedan deo spota i kako će od prilike sve izgledati, pa zaključujemo da profesor, što je prvobitno Radojicino zanimanje, krupnim koracima ide ka vrhu naše estradne scene.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*