Proslogodisnja PINKOVA ZVEZDA rizikovao zivot zbog snimanja spota!

Popularni proslogodisnji učesnik „Pinkovih zvezda“ Stefan Cvetković objavio je novi spot za pesmu „Kad bi mogla da me voliš“ i najavio novi CD kao i predstojeću promotivnu turneju.

Spot je sniman u Grčkoj na više lokacija, kako bi dočarao emocije iz stihova numere koji su posvećeni velikoj ljubavi i usamljenosti.

Talentovani pevac je rizikovao zivot kako bi snimio extremne scene za svoje video ostvarenje. Lokacije je birao sam i hteo je da bude drugacije, te je samim tim bio uplasen kako ce sve ispasti a i da li ce preziveti, jer zamalo nije pao sa litice gde je snimao spot da mu brat Aleksandar nije pomogao da se zadrzi za njega, ali sada kaze da je sve vredelo jer je zadovoljan krajnjim rezultatom.

Šarmantni Stefan je zadovoljan što je snimao spot u Grčkoj i veruje da će publika uživati u prelepim kadrovima kao i u pesmi, jer kako kaže, mnogo je osoba na svetu kojima ljubav nije uzvraćena kako i navodi u tekstu pesme. Tekst ove divne balade radio je Stefan, muziku njegov brat Aleksandar Cvetkovic , a aranžman Marko Moreno.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*