Rada Manojlović: Momir i ja smo bliski prijatelji!

Rada Manojlović godinu dana je uspešno krila svoju romansu sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, zbog kojeg je prošle godine raskinula vezu sa Milanom Stankovićem. Iako je nedavno uslikana u izlasku sa njim, ona i dalje tvrdi da su oni samo dobri prijatelji.

– Nisam želela do sada, a ni od sada, ni da potvrdim niti da demantujem tu priču. Tačno je da smo uslikani. Tačno je da smo obnovili kontakt i postali smo zaista bliski prijatelji. Počeli smo da se družimo. Imala sam loše iskustvo uvek kada sam u medijima pričala o svom ljubavnom životu – ostala je zagonetna do kraja.

 

I dok se novine bave njenim ljubavnim žiotom, ona ima druge brige. Pripreme za novogodišnji nastup, kao i rad na novom albumu, drugom po redu. Pre toga, Rada će izbaciti još jedan singl zajedno sa Cvijom.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*