Rada Manojlović, obukla haljinu za pokazivanje

Rada Manojlović nedavno je izjavila kako voli svoje telo i kako ništa ne bi menjala na sebi. Ona na svojim nastupima dokazuje koliko je sigurna u sebe i svoj fizički izgled. Nedavno je na sebi imala haljinu koja je više otkrivala nego što je skrivala.

– Ja sam prezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Pucam od samopouzdanja. Gde god se pojavim, nastaje muk i sve oči su uvek uprte u mene. Kada se pogledam u ogledalo, zadovoljna sam. Čak sam nedavno gledala neke svoje stare slike i pomislila sam – bože, kako je moguće da sam tako lepa – izjavila je ona.
Da zaista puca od samopouzdanja, dokaz su i njena pojavljivanja na nastupima.

 

Na jednom od poslednjih koji je imala u klubu “Viva“ u Tuzli zgodna pevačica se pojavila u veoma provokativnom izdanju. Ona je na sebi imala haljinu koja je imala otvore sa svih strana. Dok je vrckala i igrala, nazirali su se delovi njenog tela, a muškarci su vrebali svaki sekund.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*