Radu, Darka i Milicu u Beču čuva obezbeđenje austrijskih političara

Radu Manojlović, Darka Lazića i Milicu Todorović čuvaće u Beču obezbeđenje austrijskih političara. Oni će sa još dvadesetak pevača 25. maja učestvovati na Bečkom Oskaru popularnosti koji se održava u dvorani „Admiral dome“.

pevačica rada

Za njihovu bezbednost tokom boravka u Austriji brinuće se posebno obučeni ljudi:

„Svake godine se trudimo da svim izvođačima, baš kao i publici, pružimo potpun ugođaj. Samo za naše zvezde biće iznajmljeno nekoliko limuzina. Vozači će ih prevoziti od hotela do dvorane. Biće im na raspolaganju sve što požele. Odlučili smo da angažujemo i dobro obučene ljude, koji će ih čuvati od svake moguće neprijatnosti. Tačno je da su to momci koji obezbeđuju i brojne austrijske političare“, rekao je pevač i producent ove manifestacije Danijel Đurić.

On nam je otkrio ko će još biti na Bečkom Oskaru pored Rade, Darka i Milice.

„Potrudili smo se da napravimo odličan program, tako da će pored njih troje 25. maja Oskar dobiti i Snežana Đurišić, Dejan Matić, Adil Maksutović, Ana Sević, Ivana Selakov, Kaća Živković, Danijel Djurić i mnogi drugi“, objasnio je Đurić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*