Raskinuli Milica Todorović i Rade Kovačević

Na temelju najnovijih informacija nakon četiri godine hodanja raskinuli su poznata folk pevačica Milica Todorović i kompozitor Rade Kovačević. Folk pevačica Milica Todorović potvrdila je vest i rekla kako ona i Rade Kovačević više nisu zajedno. Prema izjavi poznate pevačice razlog raskida su nepremostive razlike.

milica todorović

Međutim Milica Todorović dala je jasno do znanja kako postoji mogućnost za pomirenje, jer ih i dalje vežu duboke emocije koje se ne daju tako lako raskinuti. Vreme će pokazati hoće li Milica i Rade nastaviti tamo gde su stali.

Da se podsetimo, Milica je letos na koncertu Cece Ražnatović viđena kako razmenjuje nežnosti sa poznatom NBA zvezdom Nikolom Pekovićem, ali ona je takve natpise demantovala. Poznata pevačica na sve se samo nasmejala.

Priznala je kako nije ni bila na zvaničnom koncertu te da čak i ne zna ko je Nikola Peković, a osim toga košarka nije sport koji prati tako da nije upoznata s njihovim zvezdama. Milica tvrdi kako je iste večeri dok je Ceca imala koncert ona nastupala u Vili Manojlović.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*