Rasprava o Karleuši u Američkoj emisiji!

Nakon što su svetski mediji razotkrili da je najpopularnija starleta na svetu Kim Kardashian svog modnog uzora pronašla u srpskoj pop divi Jeleni Karleuši i prekopirala njen imidž, ova priča se nastavlja.

JK TV

Naime, o tome kako je Kim prekopirala Jelenu se danas raspravljalo u veoma gledanoj i popularnoj emisiji „The Wendy Williams show“ i bili su prilično oštri.

– Kim Kardashian je ukrala stil još jedne žene. Istina je. Njeno ime je Jelena Karleuša i ona kaže da je Kim ukrala njen imidž. Imamo i dokaze. Ona je srpska pop zvezda, postoji već 20 godina i ona je njihova Lady Gaga. Morate da vidite slike – rekla je voditeljka, dok je publika bila šokirana i burno reagovala kada je videla slike na video ekranu.

Ona je takođe istakla kako je Jelena rekla da misli da su starletini stilisti videli njen profil i tu pronašli inspiraciju za njen novi izgled, ali voditeljka veruje da Kim sama špijunira Karleušu.

– Ja mislim da Kim isto ide na profil ove devojke. Da, ona ode i traži kako želi da izgleda, pa izabere nekog sa druge strane planete i misli da mi ovde nećemo saznati. Ali jesmo. Kim, ti nisi original, ti si lopov i mi smo te provalili – zaključila je voditeljka!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*