Rasprodali koncert: Večeras Lexington u Stadionu!

Zbog ogromnog interesovanja za koncert najpopularnijeg benda u Srbiji na krovu Stadion Shopping Centra, juče je u prodaju puštena ograničena, doštampana serija karata.

Lexington stadion
Zanimljivo je da je prvi solistički koncert Lexington benda u Beogradu, koji će se održati  večeras od 21 čas na terenu FK Voždovac, već i pre samog održavanja proglašen za koncert godine.

Naime, zbog velikog interesovanja publike, karte su rasprodate u rekordnom roku, zbog čega je u prodaju pušten i novi kontigent ulaznica, o čemu su poznati muzičari obavestili i fanove putem svog Facebook profila.

Momci iz benda sa nestrpljenjem iščekuju druženje sa vernom publikom, a svi koji žele da prisustvuju spektaklu u najavi, do Stadion Shopping Centra mogu da dođu i autobuskim linijama: 18, 25, 25 P, 26, 30, kao i mini busevima E8 i E9, koji će sutra saobraćati pojačanim intenzitetom.

Podsećamo vas i da će se u zavisnosti od toga za koji sektor je kupljena karta, razlikovati ulaz i na sam stadion. Do partera i južne tribine ulazi se preko kule 1, u fan pit i na istočnu tribinu kroz kulu 2, a VIP zvanice će biti na zapadnoj tribini na koju se ide preko kule 4.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*