Razgalili Beograđane: Pevač Magla benda opčinio devojke!

Magla bend sinoć je imao nastup u popularnoj kafani “Na vodi“ gde su atmosferu doveli do usijanja. Mesto ispred bine bilo je prepuno devojaka koje su uzdisale za pevačem ovog benda.

Magla

Nakon što su ovu kafanu obeležili nastupi Srećka Krečara i Radeta Kosmajca, publiku je ovoga puta zabavljao pop-folk bend Magla. Ovaj bend je trenutno jedan od najpopularnijih bendova na estradi, a njihova pesma “Kao žena vredi milone“ je jedan od najvećih letnjih hitova.

Kafana je bila puna već oko 23 sata, a momci su svoj nastup započeli tačno u ponoć. Hitovi su se ređali, a atmosfera sve vrelija. Devojke su uživale u glasu, ali i stasu pevača Vladana Savića, ali ni momci nisu bili uskraćeni za lep prizor, jer je prelepa pevačica Magla benda bila zadužena za to. Usledila je kratka pauza uz didžeja, a onda se žurka nastavila do jutra.

Autor: Goran, Foto: Kafana na vodi

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*