Razlog za slavlje: Didi dobila austrijsko državljanstvo!

Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Janković-Rokvić prošle nedelje postala je drzavljanin Austrije. Didi je pre nekoliko meseci aplicirala za austrijske papire, a pozitivan odgovor primila je sredinom oktobra.

Didi pasos
Dijanin suprug Daniel vlasnik je jedne od najuspešnijih srpskih firmi u Austriji. Još od njihovog glamuroznog venčanja u Monte Karlu, Daniel je Dijanu „uveo u posao“, tako da je ona već više od 3 godine iz Beograda upravljala firmom koja broji više od 100 zaposlenih.

Sada kada je Dijana dobila austrijske papire, vodiće firmu direktno iz bečke centrale, tako da će se iz luksuzne vile na Vračaru uskoro preseliti u dupleks u centru austrijske prestonice”, otkriva izvor blizak pevačici i dizajnerki.

„Tačno je da sam dobila austrijske papire. U narednom periodu biću na relaciji Beograd-Beč. Ovo je za mene jedan veliki korak i ogroman izazov, kome se jako radujem“, kaže Dijana.

Ostaje da vidimo da li će Didi sada kada ima EU papire krenuti u osvajanje austrijskog šoubiznisa. Ako je suditi po njenom nedavnom pojavljivanju na VIP reviji brenda Versace u Beču, pop zvezda je već krenula da se probija među jet-set svoje druge domovine.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*