Razvode se Bruce i Kris Jenner nakon 22 godine braka

Jedna od najpoznatijih porodica iz svijeta šoubiznisa, The Kardashian još je jednom privukla pozornost, a ovog puta zbog najavljenog razvoda između Brucea i Kris Jenner. Poznata mama ili kapo di familija odlučila je da krene svojim putem bez svog dugogodišnjeg bračnog druga. Ono što američki mediji već dugo spekulišu, pokazalo se istinitim.

kris jenner

Kris Jenner dala je izjavu za poznate novine i rekla kako su unatoč razdvojenom životu i dalje drugovi i da im je porodica još uvijek na prvom mestu. Bruce i Kris Jenner u braku su od 1991. godine, a imaju dvoje biološke dece Kendall i Kylie.

Pre Brucea Jennera, Kris je bila u braku s poznatim advokatom Robertom Kardashianom s kojim ima četvero dece: Kourtney, Kim, Kloe i Robert. Robert je umro od raka, a ostao je poznat kao advokat koji je branio OJ Simpsona.

Autor: Sanja, Foto: Instagram

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*