Renato Henc biografija

Renato Henc je još jedna ličnost koja je postala popularna nakon takmičenja u poznatom šou “Zvezde Granda”. Bilo je to 2007. godine kada je pobedu odneo Dušan Svilar. Iako nije pobedio Renatu je takmičenje u šou donelo mnogo toga.

renato henz

Renato Henc je rođen 16. aprila 1972. godine u mestu Požarevac. Muzikom je počeo da se bavi još kao dete dok je imao samo sedam godina. Prvo je svirao harmoniku, bubnjeve i gitaru.

Osim što je pokazao da je muzika njegova velika ljubav Renato ima i privatni biznis. Tako se nalazi na čelu televizije “Raj” u Požarevcu, a čiji je vlasnik. Ali to nije sve, Renato je vlasnik i noćnog kluba “Faraon sa šest nula” kako se zove njegova pesma. Renato i danas živi u Požarevcu sa svojom suprugom i dve ćerke, mlađom Darijom i starijom Helenom.

Renato je imao nesporazum sa Sašom Popovićem zbog čega je isteran iz poznatog šoa “Zvezde Granda”. Ali to se promenilo onog momenta kada je Renato Henc započeo sa radom svoje televizije “Raj” čiji nije samo vlasnik nego i urednik.

Renato je priznao kako je morao da otiđe jer nije poštovao ugovor koji je sklopio sa ovom kućom. Odradio je nekoliko nastupa koje nije prijavio Saši kako bi mogao da prehrani svoju prorodicu. Rastanak nije prošao u neprijateljskoj atmosferi.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*