Renato Henc pokazao koliko je human!

Nakon burnih dešavanja koja su se u njegovom životu odigrala krajem prošle godine, Renato Henc proveo je nezaboravnih sedam dana sa porodicom u Banjskom.

Henc

Tokom boravka u popularnom bugarskom skijališu, pevač je uspeo da predahne i napuni baterije za brojne obaveze oko promocije albuma „Ljubavne krađe“:“Posle saobraćajne nesreće, kada me je sam Sveti Andrej spasio, šok je brzo prošao. Neposredno pre toga izdao sam novi album, pa nisam želeo da pravim pauzu“.

“Sada kada sam se dobro odmorio, napunio baterije uz decu i suprugu, kao nov sam,“ kaže Renato, inače ekskluzivac City Records-a’.

Po povratku u rodni Požarevac, Renato nije gubio vreme, pa je po ko zna koji put dao krv, i putem društvenih mreža pozvao ljude da se pruključe humanitarnoj akciji. Da je veliki humanitarac, Renato je pokazao i nastupom na koncertu „Pomozimo bolesnom srcu“ na Kolarcu, u društvu brojnih kolega.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*