Renato Henc : Posle saobraćajke, 13 je moj srećan broj!

Desetak dana nakon što je izdao svoj novi album Ljubavne krađe, pevač Renato Henc doživeo je ozbiljnu saobraćajnu nesreću, iz koje je, srećom, izašao nepovređen.

Renato Henc

Poledica na putu ka Bugarskoj pevaču je umalo došla glave, ali nakon što je živ i zdrav izašao iz uništenog automobila, istog momenta stopom se zaputio na svoje odredište-humanitarni koncert za decu oštećenog vida u Vidinu. Sveti Andrej me je sačuvao, nisam zadobio ni ogrebotinu. Nisam mogao da izneverim mališane koji su me čekali u Vidinu.

Stopirao sam, pa sam brzo stigao na humanitarni koncert za te sjajne klince, objašnjava Renato, u javnosti poznat kao veliki humanitarac. Ekskluzivac City records-a nedavno je objavio 13 novih pesama, a po svemu sudeći, ovo je ipak njegov srećan broj. Baš tog datuma, na Svetog Andreja, desila se nezgoda u kojoj je ostao nepovrеđen. Renata u narednom periodu očekuje snimanje spota za pesmu Ljubavne krađe, a i Novu godinu dočekaće radno, u Kladovu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*