Revijom poznatih dama u venčanicama počeo 15. Wedding Weekend

I ove godine, 15. Wedding Weekend, počeo je tradicionalnom Revijom poznatih dama u venčanicama, koja je okupila veliki broj medijskih ličnosti. Pevačica Beti Đorđević otvorila je reviju, interpretacijom pesme „Sasvim savršen dan“, nakon čega su na scenu izašli fantastični duo Dinamika i DJ Express.
Prelepe venčanice iz najnovijih kolekcija poznatih domaćih i svetskih brendova i kreatora ponele su i blogerka Vanja Bahilj, voditeljke Jelena Dimitrijević, Dragana Kosjerina, Bojana Ristivojević, Maja Manojlović, Natalija Milosavljević, glumica Ana Sakić, pevačice Teodora Baković, Ana Sević, zatim Luna Đogani, Nataša Šavija, Tamara Đurić i mnoge druge dame, kojima su društvo pravili i elegantni Igor Ćurčić, Ivan Ivanov, Aleksandar Vokić  i Nemanja Velikić.
Odeljkom iz svog novog romana, program je zatvorila voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić.Ovom revijom svečano je otvoren Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji će u hotelu Hajat trajati tokom celog vikenda.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*