Rihanna nova Bond devojka?

Pop pevačica Rihanna možda će još jednom da se oproba kao glumica na filmu. Osim filma „Battleship“ gde je glumila ženu u mornarici Rihanna bi ovog puta mogla da bude nova Bond devojka. Prema pisanju britanskih medija lepa pevačica je ušla u izbor za devojku popularnog tajnog agenta.

rihanna

Rihanna nije nepoznata javnosti kako svojim pesmama tako i svojim izgledom. Baš kao i mnoge druge pevačice tako se ni za Rihannu ne može reći da je dosadna, a to dokazuju i mnoge njene fotografije u kojima voli da pokaže svoje telo.

Nagađa se da su producenti pevačici ponudili ulogu u novom filmu. Mnogi obožavaoci ove lepe devojke smatraju kako bi Rihanna bila odlična devojka tajnog agenta kojeg će opet da glumi Daniel Craig.

Radi se o novom filmu u serijalu koji se u bioskopima širom sveta očekuje u novembru 2015, a koji bi sa snimanjem trebao da započne 6. decembra. Da li će Rihanna da glumi devojku James Bonda treba sačekati.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*