Rođendan iz bajke: Dijana Janković napunila 27.

Pop zvezda i modna dizajnerka Dijana Janković Rokvić večeras je u svojoj velelepnoj vili na Vračaru u društvu brojnih prijatelja i saradnika proslavila 26. rođendan! Kao što se od nje i očekivalo, Didi je donela duh holivudskog glamura u Srbiju.

download.jpg5
Na ulazu u Dijaninu vilu stajalo je obezbeđenje, tako da niko nko nije bio na spisku nije mogao da uđe. Dvorište i cela vila bili su ukrašeni sa 200 balona, koji su na sebi imali Dijanine inicijale, zvanice su uživale u najskupljim pićima i vrhunskom keteringu.

Najpoznatiji šampanjac Moet služio se u flašama od 3 litra, a Dijanine goste fascinirala je Sangria, koja je privatnim avionom na dan njenog rođendana stigla iz Madrida.

Ogromna torta na četiri sprata, čiji prečnik je iznosio 60 centimetara, ostavila je bez daha sve prisutne. Nebo iznad Vračara bilo je prošarano fasntastičnim vatrometom duginih boja, tako da su se mnogi stanovnici prestonice našli u čudu, budući da nisu znali koji je povod velelepnog vatrometa.

Od poznatih zvanica došla je Snežana Dakić, Marko Kon sa suprugom Milicom Đorđević, Jovana Tipšin, Petar Janošević, Nevena Mađarević, Irena Atanasković i mnogi drugi.

„Presrećna sam žena. Imam muža koga obožavam i koji me obožava, profesionalno sam ostvarena, pomeram standarde u video produkciji na Balkanu i pored svega toga vodim kompaniju koja ima predstavništa širom Evrope. Jedino što potajno priželjkujem je da se u narednom periodu ostvarim kao majka, budući da mislim da sam spremna za majčinstvo!“, poručuje Didi.

Inače, Dijana je za rođendan od supruga Daniela Rokvića na poklon dobila predivnu Cartier ogrlicu od roze zlata optočenu dijamantima.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*