„Rollingstone“ i „Psihomodo“ napravili rusvaj u „Kasini“

Magazin „Rollingstoun“ je stigao i doveo nam „Psihomodo pop“! U beogradskom klubu „Kasina“ održana je promocija regionalnog izdanja najuglednijeg muzičkog magazina na svetu, koji se u najvećem delu bavi rokenrol zbivanjima na prostorima eks Jugoslavije.

rollingstone

Kao specijalni gosti promocije nastupio je legendarni zagrebački bend „Psihomodo pop“, koji je besplatnim koncertom počastio beogradsku publiku. Davor Gobac i ekipa prašili su sat i po bez pauze, dokazujući da i posle 30 godina karijere imaju neiscrpnu energiju tako da niko u klubu nije ostao ravnodušan na hitove poput „Frida“, „Ja volim samo sebe“, „Mali crveni patuljci“, „Kad sam imao 16″.

Bend je inače na naslovnoj strani drugog broja magazina “Rollingstoun“ koji je upravo u prodaji. Pre glavnih zvezda nastupio mladi srpski pank-rok bend “Za dž“ koji je pokazao da i naša scena ima budućnost.

 

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*