Romantičan izgled poput Cate Blanchett

Sigurno ste čuli za poznatu glumicu Cate Blanchett. Njezina ljepota nigdje ne prolazi neprimećeno što može da zahvali svojim genima, ali i načinu kako se šminka. Skoro na svakom poznatom događaju možete primetiti kako Cate nosi tamni karmin i svetle boje ajlinera.

cate blanchett

Ako želite da izgledate poput ove lepe glumice i imate romantičan izgled, sledi nekoliko saveta. Cate Blanchett kako god se našminkala uvek izgleda poput neke vile ili princeze, a sada i vi možete tako da izgledate.

Koliko ste puta samo zaželjeli da izgledate kao jedna od prelepih glumica ili pevačica, a koje ste već toliko puta gledali na televiziji? Sada je to moguće, a ne biste verovali kako je potrebno malo vašeg vremena i vi ste druga osoba. Verujte u sebe i svoje mogućnosti.

Kako bi vam lice uvek izgledalo sveže odaberite jednu od BB krema koje će vašem licu dati energiju, a osim toga će da izjednači vaš izgled uz mnogo zdravog sjaja. BB kremu možete da stavite i na svoje oči i vrat kako bi mogli da izjednačite boju koju ste stavili.

Na trepavicama vam ne treba ništa osim maskare uz koju ćete imati volumen i uz koju će vaše trepavice izgledati mnogo veće, baš kao i na poznatoj glumici. Na obraze stavite rumenilo uz koje ćete dobiti mnogo više sjaja. Svoje usne istaknite karminom crvene boje koji će da naglasi vašu ženstvenost.

Lep i romantičnan izgled možete imati ako se zaigrate s nekoliko svetlih nijansi senki za oči. Pastlelne boje su uvek dobrodošle i s njima nikada nećete da pogrešite. Ružičasta, plava, nežno roza ili boja breskve su vaše boje i pravi put prema romantičnom izgledu. Karmin crvene boje ili neki u nežnoj nijansi može da posluži, a na vama je da odlučite.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*