Ružica htela da bije Natašu, reagovalo obezbeđenje

Ružica je sinoć provocirala ostale ukućane, a onda je izbio skandal kada je pokušala fiziči da se obračuna sa Natašom. Iako su do juče imale samo reči hvale jedna za drugu, bivša modelsica je naprasno promenila mišljenje zbog Matore, koju je glumica i pevačica zamolila da joj donese ukosnice za kosu.

Natasa Ruzica

Uvrede koje su međusobno izgovarale Ružica Veljković i Nataša Šavija, u jednom trenutku, umalo da prerastu u tuču, jer je modelsica došla do manekenke i počela da joj preti, izgovarajući ružne reči i psovke. A, sve je počelo zbog toga što je Nataša rekla Matoroj da joj donese ukosnice, a Ružica skočila i povikala: „nije ona tebi kuče, donesi sama“.

Usledile su obostrane uvrede, a u jednom trenutku je Tijana Ajfon povikala Nataši: „Sram te bilo, rasturila si čoveku brak! Tošiću! Sramota“.

Pošto joj nije pošlo za rukom da je smiri, voditeljka je rekla da je Ružica zbog takvog ponašanja kažnjena da narednih 24 sata bude u izolaciji. Dok se Ružica glupirala, smejala, Toma Panter je bukvalno podigao sa stolice i poveo ka vratima odakle mora u izolaciju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*