Ružica Veljković žestoko prozvala koleginicu!

Svi koji su gledali „Parove“, znaju da moraš imati mnogo hrabrosti suprostaviti se Ružici Veljković ili ne daj Bože ogovarati je, jer ona nikom ne ostaje dužna. Kada se na to još uzme u obzir i njena fotografija koju je danas objavila na društvenim mrežama na kojoj drži nos, a krv se sliva sa njenih grudi, onda ite kako treba da budeš hrabar da joj se zameriš.
Ruzica Veljkovic
Međutim, slučajno ili namerno, do Ružice su došle priče po kojima  koleginica Katarina Marković Kety nema baš lepo mišljenje o njoj. Ona je navodno u jednom društvu komentarisala Ružicu, rekavši kako joj se nikako ne sviđa kao osoba i kako loše peva, što je Ružici prenela devojka  koja je bila u Ketynom društvu te večeri.
Kako nikom ne ostaje dužna, Ružica je iznela svoje mišljenje o koleginici poručivši joj sledeće:
Mislim da bi toj curi bolje bilo da povede računa o sebi i probuši malo kašiku, kako ubuduće ne bi morala tražiti dublerku u spotu. Ona kipi sa svih strana, pa je u spotu imala dublerku koja je nosila seksi bodi. Zanimljivo da ima vremena da se bavi samnom, a nema vremena za bavljenje sobom. To me navodi na mišljenje da je iskompleksirana osoba. Takođe je debela i ružna, zbog čega je i ljubomorna na mene, a te priče o pevanju ne bih ni komentarisala, samo mogu da kažem da joj, što se tiče pevanja uvek mogu stati na crtu, pa ako ima hrabrosti neka se javi da odmerimo snage“ – rekla je Ružica.
 Kety 1
Potsetimo, Kety je nedavnoi objavila spot za pesmu „Trenutak istine“ u kojoj njen seksipil pršti na sve strane. O tome da li je koristila dublerku i da li izgleda tako loše kako Ružica tvrdi, prosudite sami. Jedno je sigurno, sumnjamo da će druga strana ostati imuna na ove prozivke!
 
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*