Sajam Lepote i Glamura 10-11.4 u Delta City

Drugi Sajam Lepote i Glamura, najglamurozniji festival posvećen ženama, održaće se 10. i 11. aprila u Delta City Shopping Centru. Tokom ova dva dana, zahvaljujući bogatom programu, sve dame će imati priliku da nauče male trikove velikih profesionalnih šminkera.

Sajam lepote

Moći će da ispitaju svoj tip kože, nauče pravila pravilne ishrane i informišu se o holističkom pristupu lepoti i zdravlju.

I ove godine, sa posetiteljkama će se družiti i brojne poznate dame, koje će se i same upoznati sa novim metodama uklanjanja znakova starenja, najnovijim trendovima iz oblasti šminke i inovativnim proizvodima za negu kože.

Stručne konsultacije na temu zdravlja i ishrane otvorene su za sve posetiteljke manifestacije ‘Sajam lepote i glamura’. Na sajmu će se predstaviti renomirane kozmetičke kompanije i brendovi kojima je primarni zadatak lepota i nega žena:

Xenia doctors, Keune, Bionika, Shen Medical Spa, Clarus Acta ZIAJA, GP Contour, Modni atelje Strada, Akademija Purity, Kaloderma, Studio Maruška, Enemon, E feel, Antiaging diagnostic centar dr Gifing, Esthetic style, Prolom voda, Vinarija Čoka.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*