Šakira već u Srbiji?

Poznata kolumbijska pevačica Šakira će održati koncert u Beogradu sutra uveče, ali je ona odlučila da doputuje ranije u Srbiju, te je tako i stigla sinoć na aerodrom u Beogradu. Obično velike zvezde nemaju praksu ostanka više dana u mestu gde se održava koncert, ali je Šakira odlučila drugačije u slučaju Srbije.

Ipak, omalena zvezda, nakon održanog koncerta u Bukureštu, stigla je dva dana ranije u Beograd, a ekipa novinara i jedan broj fanova čekali su je na aerodromu “Nikola Tesla”. Ona ih je ljubazno pozdravila i rekla kako se super oseća i kako joj je veoma drago što je stigla u srpsku prestonicu. Ova latino diva bila je veoma raspoložena, ljubazno je slala poljupce i mahala svim obožavaocima, kojih nije bilo preterano mnogo, s obzirom na to da je zvezda u Beograd stigla u kasnim večernjim časovima.

Šakira će sutra održati koncert u “Beogradskoj areni”, koji će, kako je najavljeno, biti pravi spektakl. Koncert se održava u sklopu turneje “The Sun Comes Out”. Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i jedna od najvećih hitova, pesma ‘Waka Waka’, koja je obeležila prošlo leto, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, priređujući fanovima spektakularno iskustvo. Nastup će trajati dva sata i biće mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog roka, pa su upravo njeni koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice.

Izvor: Blic

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*