Šako Polumenta: Ostajem u Dubajiu!

Od kako su snimili duetsku pesmu „Bolje mi je“, Šako Polumenta i Nemanja Staletović često nastupaju zajedno.Iako gde god nastupaju naprave odličnu atmosferu i zabavu, Šako i Nemanja najbolje prolaze u Dubaiju.
Sako Polumenta i Nemanja Staletovic 2
U prilog toj priči govori i činjenica da u klubu “Amiku“ Dubaiju, njih dvojica za dva meseca nastupili čak četiri puta.
“Ovde ima dosta naših ljudi i zaista su nas odlično prihvatili.To je razlog zašto smo ovde tako često.Zanimljiv mi je podatak da je naša duetska pesma ovde mega hit i da je, na insistiranje publike, pevamo i po pet puta na veče.Iako smo imali nastup prošle nedelje, već kroz tri nedelje ćemo biti ponovo ovde, ako uopšte odemo odavde“-rekao je kroz smeh Šako. Njegovo mišljenje o ostanku deli i njegov kolega Nemanja.

 

 

„Iako će mnogi misliti da se šalimo, verujte mi da smo skroz ozbiljni.Nama je ovde toliko lepo, da ozbiljno razmišljamo o preseljenju.Ovde zaista ima dosta naših ljudi, ovaj klub Amika u kom nastupama i u okviru njega čak i restoran sa našom kuhinjom, tako da nam ništa neće nedostajati ako ostanemo, a i svi nam ovde toliko ugađaju da nije ni čudo što smo poželeli tako nešto“-priznaje Nemanja. Međutim, iako razmišljaju o preseljenju, Šako i Nemanja će već krajem januara, zbog poslovnih obaveza, morati nazad.I jednog i drugog očekuju zakazani nastupi, a Nemanju i snimanje nove pesme.

Autor:Goran Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*