Sale Tropiko:“Na Sunčanim Skalama napio kolege, pa ih pobedio“!

Zavadi, pa vladaj je dobro poznata poslovica koju i danas mnogi koriste kako bi došli do cilja. Možda malo izmenjeno, ali sasvim sigurno slično, uradio je i Sale Tropiko u Herceg Novom, na „Sunčanim Skalama“, samo što bi u ovom slučaju ova krilatica mogla da zvuči: „Napij ih, pa pobedi“.
Sale Tropiko i Pajtosi 3
Naime, Sale je u jednom trenutku poželeo da se pokaže kao koktel majstor, pa niko nije pomislio da to radi sa razlogom. Naime, on je došao na ideju da u koktele koje služi kolegama stavi malo više alkohola, a u svoj manje, pa ih je izazvao da se takmiče ko će moći popiti više koktela.
Kako je u njegovim koktelima bilo manje alkohola, on je samim tim u startu bio na dobitku, pa nije ni čudo što je odneo pobedu.
Na crtu su mu stali momci iz grupe Pajtosi, koji gle čuda, imaju vrlo sličnu pesmu kao i Tropiko. Da li je to razlog što je Saletu bio cilj da ih pobedi i napije, nismo saznali, pa Vam mi objavljujemo obe pesme, a Vi sami prosudite da li je Sale bio ljubomoran ili je u pitanju bilo samo dobro zezanje.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*