Šampon za suvo pranje kose

Da li ste čuli za suvo pranje kose? Upravo je šampon za ovakvo pranje kose jedan od preparata koje bi uvek trebali da imate u tašni, jer nikad se ne zna. Ako ste jedna od onih žena koja ne voli da nosi mnogo u tašni, nemojte da zaboravite pronaći mesto za šampon u kupatilu.

traka na kosi

Zašto je šampon za suvo pranje „must have“? Prvo je to šta odlično miriše. Iako nekima to nije važno, ali ako stavite šampon za suvo pranje, vaša će kosa do sledećeg pranja izgledati čisto i lepo će da miriše. To nije nešto šta bi trebali da ignorišete.

Da li želite da svoju kosu spasite od masnoće i lakše ju oblikujete? Onda je za vas rešenje upravo ovaj šampon. Mnogi su se složili kako je kosu najlakše oblikovati drugi dan nakon pranja, pa ako želite imati lepu frizuru, a kosa nije čista, uzmite šampon za suvo pranje.

Ovaj šampon je kao stvoren za sve žene koje imaju kovrdžavu kosu. Iako mnoge veruju kako taj šampon nije za njih jer će im kosa posle tretmana još više biti suha i dodatno naelektrisana, to nije istina. Sve dok koriste šampon za suvo pranje kosa će im biti lepa i sjajna.

Sada je to već mnogo razloga zašto bi mnogi trebali da se odluče na ovakvo pranje kose, ali samo onda kada nisu sigurni da će imati vremena za pravo ili mokro pranje. Da li volite da stavljate ukosnice, rajfove i marame.

Sigurno ste primetili kako se oni teško zadržavaju na kosi koju ste malo pre oprali. Ako pravite frizuru i želite da iskoristite ukosnice ili maramu, vreme je za suvo pranje kose. Samo tako će vam se ovi dodaci bolje držati na kosi.

Da li znate ako prečesto perete kosu da tako uništavate njenu prirodnu masnoću. Tako je, prečesto pranje kose nije dobro i zato je dobro da koristite šampon za suvo pranje jer ćete tako da prolongirate pranje kose za nekoliko dana. Da li ste već kupili šampon?

Autor: Sanja, Foto: Fashion B/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*