Sandra Afrika operisala nos! (Foto)

Sandra Prodanivić Afrika uradila je sitnu korekciju na svome nosu koji je sada “prćast“ i dosta manji nego ranije. Popularna pevačica nekada je isticala da je jedina prirodna na estradi, te da nikada nije imala nijednu korekciju na licu i telu.

operacijaIzgleda da su sa godinama stvari počele da se menjaju. Sandra je pre nekoliko godina ugradila silikone. Istina, ne preterano velike, ali svakako uočljive. Napravila je malu pauzu, a onda je krajem prošle godine odlučila da koriguje i nos.

„Sandra je oduvek patila zbog oblika nosa koji je imala. Te komplekse je vukla još iz osnovne, a kasnije i srednje škole. Nikome nije bilo jasno šta ona vidi kao grešku na svom nosu, jer je izgledao baš kako treba.“

Tek skoro je odvojila vremena, ali i smogla snage da ode ko estetskog hirurga i koriguje nos.

„Sandra je podigla vrh nosa i smanjila nosna krilca“, kaže izvor blizak pevačici.

Operacija tog tipa traje i do sat i po vremena, a kad se radi samo operacija septuma nema ni modrica, ni otoka. Narednih šest meseci Sandra treba voditi računa da se nos na bilo koji način ne povredi, jer bi tada moglo doći do dodatnih komplikacija. Mi smo pokušali da dobijemo Sandrin komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*