Sandra Drašković biografija

Sandra Drašković ili Sani Armani je svestrana uzmetnica koja je u svojoj karijeri napravila mnogo toga. Osim što se neko vreme bavila manekenstvom, Sandra je radila i kao novinarka za Pink televiziju.

sani armani

Lepa manekenka je rođena 13. novembra 1980. godine u Beogradu. Pre nego šta je počela veliku inostranu karijeru kao manekenka Sandra je završila Fakultet lepih umetnosti. Nadimak Sani Armani je zaradila tako šta je radila za poznatu kuću Armani. Nekoliko je puta priznala kako joj je Sani Armani bio uzor i zvezda vodilja.

Sandra je veliku sreću posle našla u voditeljskom poslu i novinarstvu, a kao najveće postignuće u karijeri navodi svoju emisiju „Sanimetar“ te kada je položila vožnju. Emisija Sanimetar se snimala za poznatu televizijsku kuću Pink. Javnosti je najviše postala poznata kada se pojavila u spotu spotu pesme „Prođi sa mnom, kroz crvenu“ od pevačice Cece Ražnatović.

Sani Armani ili Sandra Drašković je neko vreme bila udata za poznatog fudbalera Nikolu Kazetića sa kojim danas ima sina Luku. Makeneka i novinarka je mnogo puta za sebe rekla kako voli fudbal, ali da nema nijedan hobi jer za to nema vremena.

Za sebe je priznala da je noćna ptica, tvrdoglava, ali ponekad i usamljena te sklona krajnostima. Izjavila je kako sebe smatra osobom koja ima mnogo samopouzdanja i koja zna da bude posesivna.

Autor: Sanja, Foto: Twitter

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*