Sanela Vujnović:”Teško me je naterati na nešto što ne želim”!

„Ja volim da pevam i pesma je moj život, ali zato sve što dolazi uz pevanje, vrlo često izbegavam.Mislim, onda kada mogu“-rekla nam je Sanela Vujnović na samom početku razgovora.
 Sanela Vujnovic 8
Iako je pesmu „Vrati meni mene“, objavila krajem maja, Sanela je tek pred ulazak na Farmu snimila spot za istu i to na nagovor prijatelja.
„Istina je da su za spotove, koje sam uradila za tri pesme, zaslužni moji najbliži prijatelji i drage osobe. Imam dosta posla, često sam na putu, pa slobodno vreme koristim za odmaranje. Zbog mnogo nastupa nisam imala vremena da se, na pravi način posvetim svojoj karijeri i snimanju spotova, ali ću sada sve to ispraviti obećavam“ – rekla nam je Sanela.
Pored pesme „Vrati meni mene“, koju su radili Marina Tucaković i Damir Handanović, Sanela je snimila i spotove za pesme „Moram ja moram“ i „Ako sutra osvane“.
Mi  Vam  danas predstavljamo spot za njenu novu  pesmu „Vrati meni mene“ i pitamo Vas kako Vam se svidja!?
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*