Sanja Dimitrijević puni “baterije“ u Beču

Sanja Dimitrijević nedavno je otputovala u Beč da tamo napuni baterije pred promociju njene nove pesme. Mlada pevačica je isplanirala sve do poslednjeg detalja, pa jedva čeka da njeni fanovi čuju ono što im je pripremila za ove zimske dane.

Kako je i sama dve godine živela u austrijskoj prestonici, Sanja je desetak dana provela uživajući u gradu koji odlično poznaje, u gostima kod najbolje drugarice.
Vreme smo iskoristile za uživanje u prirodi i šetnju kroz ovaj prelepi grad. Odmor mi je baš prijao, pošto sam pre toga dosta vremena provela u studiju, završavajući novi singl „Ja idem dalje“, objašanjava lepa pevačica.

 

Novu pesmu Sanja će izbaciti tokom sledeće nedelje, a u pitanju je nešto potpuno drugačije od njene prethodne numere. Inače, Sanju Dimitrijević svakog petka možete slušati u beogradskom klubu “Sinema“.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*