Sanja Doležal biografija

Sanja Doležal je rođena 09. maja 1963. godine. Muž joj je Nenad Šarić, ima ćerku Leu i sina Luku. Sanja je poznata po tome jer je 30 godina provela u radu sa čuvenom grupom Novi fosili. Po zanimanju je pevačica. Pevačica Novih fosila otkriva da je trideset godina u muzičkom ansamblu za nju bio kao brak sa četiri muškarca. Ona uvek priča kako je izgledala njena mladalačka romansa sa pokojnim Draženom Petrovićem i priznaje da se na račun njenog izgleda najsurovije šale njena rođena deca.

Pevačica koja već trideset godina živi i radi sa Novim fosilima, uopšte nije planirala muzičku karijeru, niti joj je san bio da postane slavna. Odrastajući prvo uz Arsena Dedića i Gabi Novak u sopstvenoj dnevnoj sobi, a potom izlazeći na mesto gde su se skupljali buntovnici, htela je da bude novinarka. Ali, što bi rekli stari Grci, dok ljudi planiraju, bogovi se zabavljaju, pa je Sanji Doležal slava došla kao nuspojava prečestog pevanja.

Iako su je i pubertet i adolescentsko doba nedvosmisleno vukli ka muzici, Sanja to nije videla kao svoje životno opredeljenje. A, onda joj se sve “javilo”. Život sa Novim fosilima jeste bio lep, ali ne i lak, kako sama kaže. Novi fosili su, kada je počeo rat 1991. godine, prekinuli rad. Sanja Doležal deluje prilično stabilno na emotivnom planu, ali je, po sopstvenom priznanju, imala uzbudljiv ljubavni život. Ostala je upamćena njena romansa sa slavnim košarkašem Draženom Petrovićem. Sanja je odsanjala i svoj san, a to je novinarstvo. Vodila je zabavne i dečje emisije, a dobila je i svoj tok-šou. Suprotno većini zvezda, Sanja je ponosna na svoje godine.

Sanja Doležal

Sanja Doležal

Izvor i foto: pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*