Sanja Doležal snimila “Emotivnu pretnju“

Sanja Doležal i Vladimir Kočiš Zec publici predstavljaju novi projekat, pesmu „Emotivna prijetnja“ s kojom će ove godine nastupiti na CMC festivalu, u Vodicama. Iako su promenili ime, zvuk ostaje dosledan njihovim starim pesmama po kojima su dobro poznati publici.

sanjaMuziku i aranžman pesme potpisuje Vladimir Kočiš Zec, tekst je napisao Leonardo Baksa Čeči, dok produkciju potpisuje Dragutin Smokorović Smokva.

„Nakon dugo vremena ušli smo u studio i snimili Zecovu pesmu koja nam se odmah svidela. Pesma govori o ljubavi koja se neočekivano i iznenadno dogodi u zrelim godinama, kada to i ne očekuješ. Spot smo snimili uz predivnu reku Mrežnicu, okruženi porodicama i prijateljima. Verujemo da će se svideti našoj vernoj publici i da će doživeti barem delić pozitive i ljubavi koju smo opisali“, istakla je.

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal ove godine okreću novu stranicu u karijeri, a kažu da su muzici predani kao i pre nekoliko decenija kada su tek počeli da sviraju. Za pesmu „Emotivna prijetnja“ snimili su i video spot, čiju premijeru očekujemo uskoro.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*