Sanja Lazić na Šabana Šaulića gleda kao oca!

Devojka za koju mnogi tvrde da će postati velika zvezda Sanja Lazić, ima podršku od mnogih kolega sa estrade, što mnoge čudi, jer su uglavnom stariji i popularniji pevači uglavnom rezervisani među početnicima.

Sanja i Saban

Međutim, od svih kolega i koleginica koje joj nude pomoć i savete, Sanja najviše poštuje savete Šabana Šaulićem, sa kojim je nedavno nastupala. „Šabana gledam kao oca i izuzetno ga poštujem i volim i kao čoveka i kao kolegu, ali i kao najveću zvezdu naše estrade.

“Čast mi je što imam priliku da pevam sa takvim velikanom i trudiću se da ga slušam i ispoštujem sve njuegove savete, jer znam da su dobronamerni“-rekla nam je kratko Sanja. Inače, Sanju su, zbog pesme koju je snimila, a koju bi za 15-ak dana trebala da objavi, prozvali „Crna barbika“, po istoimenoj pesmi, koja će, kako ona tvrdi, postati njena lična karta.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*