Sanja Rilaković biografija

Mnogo je mladih muzičkih nada koji svakom danom dokazuju kako imaju veliki talenat. Među njima je i Sanja Rilaković koja je jedna od takmičarki poznatog muzičkog serijala Zvezde Granda. Nažalost imala je problema sa prvim albumom koji nije snimljen zbog prekinute saradnje.

sanja rilaković

Sanja Rilaković rođena je 13. avgusta 1983. godine u Beogradu. Posle osnovne škole upisala je Gimnaziju Sveti Sava. Nakon što je završila srednju školu, Sanja je rešila da nastavi dalje sa školovanjem pa je tako upisala Akademiju Umetnosti na BK Univerzitetu. Na spomenutom je univerzitetu upisala odesk produkcija u medijima i kulturi.

Sanja je privukla pozornost mnogih kada je rešila da se takmiči na Zvezdama Granda. Tamo je odabrala pesmu „Tihi ubica“ nakon čega su mnogi prokomentarisali da je Sanja Rilaković prava naslednica jedne od najzanimljivijih pevačkih zvezda koja zbog svojih komentara često puni razne časopise, Jelene Karleuše.

Kada je otpevala pesmu „Tihi ubica“ Sanja je dobila mnogo komplimenata, a najviše od Ace Lukasa koji je bio uveren kako je pred ovom mladom nadom velika pevačka karijera jer je već tada izgledalo kao da je dugo u muzici.

Sanja je posle Zvezdi Granda nastupala na splavima u Beogradu gde nastupaju mnoge zvezde. Neko je vreme sarađivala sa Lelom Andrić i Nešom Dizelom, ali nakon što je saradnja prekinuta Sanja nije uspela da objavi solo album.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*