Sanju Maletić iznenadili prijatelji tortom

Sanju Maletić iznenadili prijatelji i dok je bila na kućnom lečenju od prehlade došli nenajavljeni i doneli joj tortu. Pevačicu je prošle nedelje usled pada imuniteta stigla prehlada, pa je, iako joj je teško palo, morala da miruje kod kuće nekoliko dana.

Sanja Maletic

Kako nije navikla da je na jednom mestu, Sanji je to i te kako teško palo. I dok je napolju bilo lepo i sunčano vreme, ona je dane provodila u kući. Kada se najmanje nadala društvo je pojavilo na vratima njenog stana, sa jednim iznenađenjem.

Oni su joj doneli tortu sa cvećem i leptirićima kao asocijaciju na lepo vreme. Sanja je bila oduševljena, jer skoro neko za nju nije uradio nešto tako lepo.“Nije loše biti malo bolestan, svi te paze i obilaze“ – kaže Sanja. Iako pazi na liniju i vodi računa šta jede, Pevačica nije odolela ovoj prelepo poslastici koju je podelila sa svojim prijateljima.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*